Szolgáltatások

Mit találsz nálunk?

Karnisok

Hagyományos és modern típusokat egyaránt szerelünk.

Függönyök

Igyekszünk minden Magyarországon jelenlévő forgalmazott textíliát bemutatni, és ezeket méretre is varrjuk, felszereljük.

Roletták

 Holland alkatrészekkel helyben szereljük henger rolettáinkat, bő alapanyag választékkal kaphatók.

Rolók

Római/Velencei és Francia rolófüggönyök varrását és szerelését is vállaljuk.

Reluxák

Keskeny és széles, fém és fareluxák, modern reluxa szerkezetek szerelése.

Szalagfüggönyök

Standard 127mm és modern elegáns keskeny 89mm széles lamellák, akár ferde síkokra is, gyöngylánc, vagy távvezérelt elektromos mozgatással.

Pliszék

Üveglécektől induló teljes üvegfelületet lezáró modern pliszéket szerelünk, akár Black Out kivitelben, 98%-os fényzárással.

Pliszék

Üveglécektől induló teljes üvegfelületet lezáró modern pliszéket szerelünk, akár Black Out kivitelben, 98%-os fényzárással.

Kiegészítő szolgáltatásaink

Ingyenes kiszállás és felmérés

Nálunk az elfogadott árajánlatig nincs vevőinknek költsége. A legpraktikusabb, ha először üzletünkben kedves vevőink a szívük szerint való mintákat kiválasztják, így azok a helyszínen lesznek felméréskor, segítve a döntéshozatalt. 

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre természetesen biztosítjuk a törvény által előírt garanciát, és tovább örökírjük a gyártói jótállásokat, garanciákat. Például az általunk forgalmazott elektromos karnisokra 5 év gyártói garanciát örökítünk tovább. Alkalmazottjaink helyszíni és műhelymunkáira 15mFt-os felelőségbiztosítást alkalmazunk.

Tisztítás

Családunkon belül két szőnyeg és textil tisztító vállalkozás üzemel. Velük, mint közvetített szolgáltatókkal együttműködünk. A helyszíni megegyezést követően a függönyöket levesszük. A mosást, tisztítást vasalás követi, illetve a karnisok és rolószerkezetek tisztítása és karbantartása. Végül felkerül a friss, illatos, tiszta függöny!

Varroda

Műhelyünk jól felszerelt, kollégáink gyakorlott, tapasztalt varrónők. A legnagyobb megvarrt függönyünk 8,5m magas és egyben 40,5m széles színházi lángálló plüss kulisszák voltak. De varrunk speciális UV-álló cérnákkal 80-100m2 nagyságú napvitorlákat is. Nagy volumenű munkáinkat társ varrodák segítik.